Tjenester og produkter

UTV har et variert utvalg tjenester. Noen av våre produkter:

Systemhimling

UTV leverer systemhimlinger som fiberhimling fra Ecophon og AMF. Gipshimling i glatt utførelse eller som perforert fra Danoline. Metall/spilehimlinger fra Meta. Meta er vår leverandør av takplater av stål, også kalt spilehimling og kjølehimling. Disse fremstår som moderne og spennende.

Systemvegger

Våre systemvegger leveres ferdig med foliebelagt pvc i striemønster farge 0502-Y UTV AS vil i løpet av året presentere vår egen patenterte systemvegg som er utviklet sammen med vår samarbeidsparter HMI. Vi er sikre på god mottakelse i markedet på vår nye systemvegg.

Plassbygde vegger er gjerne tradisjonelle faste vegger med gipsplater og stenderverk av stål eller tre. Veggene blir bygget i forskjellige tykkelser og med varierende antall lag gipsplater og isolasjon i henhold til aktuelle lyd- og brannkrav og i samsvar med Norsk Standard 3420. Vi har lang erfaring og bred kunnskap til å bistå ved valg av riktig veggtype.

Lyddemping

UTV AS prosjekterer lyddemping av vegger og tak. Enkle løsninger med lydabsorbenter kan gjøre stor forskjell. Vi har utført oppdrag på fabrikker og skoler med gode resultater. Sammen finner vi løsningen!

Glassvegger/-kontorløsninger

Glassvegger med treprofiler er mye brukt som skille mellom kontor og korridor.Ferdige felt blir prefabrikkert i heltre fra et stort utvalg av finerte tresorter eller malt. Glass blir levert i forskjellige utførelser, også med spesifiserte lyd- og brannkrav, og monteres normalt i spor i midten av profilen. Tette felt med plate i forskjellige utførelser kan om ønskelig erstatte glasset. Feltene kan også bli levert som «flush front» – med glasset montert jevnt i ytterkant av profilen.Vi leverer også glassvegger med aluminiumprofiler i natureloksert eller lakkert/malt utførelse. Ved strenge krav til lydgjennomgang, kan glassvegger også leveres med doble glass-glass montert i begge ytterkanter.

Solskjerming

UTV leverer og monterer solskjerming fra Espenes AS, se espenes.no.Solskjermingsgruppen har ambisjoner om å være blant landets ledende leverandører til næringslivet.Som forhandler av Warema-produkter i Norge har vi et stort spekter av produkter med den høyeste kvalitet markedet kan levere. Persienner med et stort utvalg i lameller, systemmarkiser og markisoletter med høy kvalitet på profiler og design. Som eneste norske produsent av solskjermer har vi et stort spekter lameller og design som kan leveres fast eller bevegelig.

Datagulv

Et datagulv eller hevet gulv er et gulv som ligger over det opprinnelige gulvet i et rom. Mellomrommet mellom gulvene danner en liten «kjeller» der man kan ha elektriske kabler. I forbindelse med datagulv blir det ofte installert et klimaanlegg.Gulvet består ofte av plater som laget av brannsikre materialer og materialer som forebygger statisk elektrisitet. Datagulv benyttes ofte i serverrom og andre avanserte kontrollrom.

Foldevegger

Gulvgående eller takhengte veggelementer til bruk i undervisningsrom, konferanserom, forsamlingslokaler, kontor og andre områder der man stiller krav til god lydisolering og en rask og enkel oppdeling av lokalet. Foldeveggene kan leveres i sentrisk, eksentrisk eller kanthengt utførelse. De er i utdratt stilling helt plane. Samtlige seksjoner i veggen er foldbart sammenkoblede med splintgangjern, noe som gir en rask og sikker montasje. Siste seksjon fungerer som gangdør og er utstyrt med innfelte skålhåndtak og kulerull-lås, ASSA eller Boda sylinderlås på bestilling.Foldeveggelementene har en ramme av naturanodiserte aluminiumprofiler som spon- eller brannklassifiserte plater monteres i. Aluminiumprofilene beskytter dessuten seksjonenes hjørner og kanter. Dette er en fordel i lokaler med stor slitasje. Samtlige kanter på seksjonene er utrustet med lydabsorbent. Tettingen mot gulv og tak samt mellom elementene utgjøres av doble PVC-tetningslister.

Glassfasader

Glassfasader er et valg som er vanlig i blant annet butikklokaler, som ved bruk av glass får en eksklusiv, pen og innbydende fasade. Husk at det første kundene ser, er butikkens fasade. Spør oss om glassfasader.

Vinterhage

Drømmer du om en solid og vakker vinterhage til ditt hus? En vinterhage behøver ikke å være så dyr eller komplisert som mange kanskje tror. Vi monterer vinterhager i de fleste varianter og fasonger, og leverer mange forskjellige moduler innen vinterhager.

Kontaktinformasjon

UTV AS
Svegeskogen 13 C,
4400 Flekkefjord

Telefon: 906 25 049 / 906 76 302
E-post: stefan@utv.no

utv(1)

Gratis befaring

Ta kontakt idag for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.